Jullovet so far

På annandagen åkte jag upp till bergen med min värdfarmor och värdfarfar, däruppe träffade jag tre av mina värdkusiner. Dagen efter kom mina två värdbröder upp och en kille från min spanska. Vi åkte skidor den veckan, superkul! Träffade Martin på onsdagen och åkte skidor med honom. Att åka skidor i Colorado är svindyrt, just saying... På fredagen åkte vi hem till Fort Collins igen, resan tog ca 2h.
-
Nyårsafton firade jag med familjen genom att gå och se den nya Sherlock Holmes-filmen och lite spel efteråt.
-
Sedan har jag varit ute och handlat lite kläder också. Det är ju rea...
-
Simningen drog igång igen igår. Här tar man uppehåll under jullovet, lite annorlunda än hemma...
-
Ikväll är det basketderby, Fossil Ridge HS vs. Fort Collins HS, spännande! Ska iväg till en hookah-bar också med en kompis. Hookah är vattenpipa om ni inte visste.
-
Juste, tänkte berätta om två konstiga grejor också. Jag klippte mig i söndags. När jag skulle betala sa frisörskan att hon önskade att hennes dotter skulle gifta sig med mig, lite random.
-
Igår på träningen kom det en kille som graduatade för några år sedan. Han måste ha haft ADHD upphöjt till 10. Speedad hela tiden, det fanns liksom inget stopp. Efter träningen kom han fram till mig och frågade om jag tog droger "nej weed och sådana grejor, det gör jag inte", svarade jag. "Weed?! Jag menar ju droger som gör att du inte vet hur många fingrar du har, eller om det ens är dina", fick jag som svar. "Alkohol är dock väldigt populärt i Sverige", sa jag till honom. "Ja, men det har jag druckit sedan jag var elva år gammal...". Okej... Han ville att vi skulle hänga den kvällen, vi gjorde inte det.

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0