Try outs!

Igår började skolsiminingen. KUL!! Vi börjar med en veckas tryouts för att se vilka som ska få simma. Det bör inte vara några problem känns det som personligen, men man vet inte!
-
Igår på träningen sa en kille (också senior) att han var glad att jag simmar för deras skola igår. Jag blev väldigt glad. Sen frågade en annan kille om jag skulle bete mig på samma sätt som under klubbträningssäsongen. Jag blev som ett frågetecken. Han tyckte att jag var lite omogen under träningarna då. Jag håller inte helt med. Eller, två gånger sa min tränare att om jag gjorde eller sa något olämpligt var jag inte välkommen med. Jag tror inte att hon var seriös, då hon sa det två gånger med ett par månaders mellanrum och dessutom frågade om jag ville komma och spela vattenpolo ikväll. Jag tror hon kände sig tvungen att säga något, även om hon kanske tyckte om det hehe?
-
Man märker att det är en lärare som är tränare nu och inte en "vanlig" tränare. Det är någonting med hur han pratar. Så... seriöst? Varken positivt eller negativt. Eller negativt förresten, jag känner att jag måste vara tyst... När det pratas medan han pratar kör han lärarklassikern med att vara tyst och säga "jag väntar tills ni är tysta." Väldigt likt lärare!
-
Sedan är det någonting med hur man kallar tränaren också. Med simklubben kunde man kalla tränaren vid smeknamn. Nu är det Coach Efternamn. Om ni inte visste så tilltalar man sina lärare här vid Mr. Mrs. eller Ms. Ålderdomligt? Ja, typ. Rektorn ska man kalla vi Dr. då hon tydligen är doktor. Jag har också förstått att man kallar kompisars föräldrar vid Mr. och Mrs. om man inte har mött dem många gånger innan. Det gör inte jag, tror jag. Fast jag är ju utlänning.
-
Några småkillar på simlaget tycker det är roligt att jag har korta shorts i gymmet och säger att det är "sooooo foreign" dvs. sååååå utlännigt. Jag blir lite glad nästan, jag vet inte varför.
-
En annan rolig sak är att vi har börjat simma med snorklar. Exakt likadana som vi har i US, men i rosa och gult... Det är dock första gången för nästan alla, så alla vet inte hur man simmar med dem. Därför var den assisterande tränaren tvungen att berätta att man inte var tvungen att gå upp över ytan och andas om man använde sig av snorkeln. Det är inte alltid lätt...
-
Jag är dock GRYMT taggad på simsäsongen!! Jag har printat ut alla kvaltider till statsmästerskapen i maj. 58.5 på 100y ryggsim, vilket jag redan har uppnått (dock var det inte på en skoltävling, vilket är ett måste), så nu är 100y fjärilsim målet, 57.5 är tiden på det. Det bör inte vara några större problem. Sedan får vi se vad som blir målet!
-
På kajakpaddling utanför Oahus kust. I bakgrunden ser ni hus värda flera miljoner dollar!

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0