"The sun goes down, the stars come out..."

Hello!
-
Då var det söndag och lite datortid. De senaste dagarna har varit väldigt intensiva. Jag minns inte riktigt senast jag skrev, men vi kör från torsdag.
-
Jag hade morgonträning (05.15-06.45) och sedan skola och styrketräning därefter. Sedan var det bara att gå och lägga sig. Eller en sak hände under zoologin på eftermiddagen, jag höll i en spindel och någon grön megastor grön gräshoppa. Väldigt äckligt, men 30 poäng fick jag för besväret.
-
Sedan blev det fredag och ännu en morgonträning. Vi var ute och gick på aerobicsen tilll ett kafé och köpte något att dricka. Lite annorlunda för den feta technomusiken som annars brukar fylla upp tiden under den lektionen. Därefter hade jag mat för en hälsosam livsstil. Visst låter det nyttigt? Vi gjorde pop-tarts, typ kakor. Tidigare har vi gjort kakor, smoothies, bakelser, "fruktpizza", kakor, muffins och ännu fler kakor. Om det här är en nyttig klass i USA kan jag förstå varför halva Mississippi lider av övervikt. En dag fick vi göra bilder av frukt och grönsaker och när vi är klara tidigt brukar i titta på "man vs. food", ett program där en man åker jorden runt för anta en massa matutmaningar, typ ät en trekilos-pannkaka på mindre än 90minuter och få en t-shirt. Nyttigt, som sagt...
-
Efter det var det dags för engelska, helt klart skoldagens höjdpunkt. Den läraren är för bra. Vi arbetade på våra arbeten över McCarthyism, om ni inte vet det kan ni kolla upp det, det är väldigt intressant faktiskt! Sedan lämnade jag in 20 analyserade dikter av Langston Hughes. Stolt är jag för att jag faktiskt inte behövde hjälp med det. Vi kom in på vilka som är "hispanic" och "latinos", vad är spanjorer. Inget av dem kom vi fram till. Vad är en brasilianare? Någon sa portugis, lol. Min lärare frågade mig om finländare är skandinavier, jag sa nej. Skandinavien är Sverige, Danmark och Norge för mig. I Norden tilllräknas dock Finland och Island.
-
På kvällen hade vi lagmiddag igen. Det var kul. Vi hade smores och grillade hamburgare. Killen vi var hos hade små hundar, väldigt små. De gillade inte mig till en början, men sedan gjorde de det. Många fisar avverkades också. En kille som simhoppar för skolan som är hälften så lång som jag rapade på mig, då fes jag tillbaka på honom. Lagom mogen kille här. När vi har landträning efter skolan är det alltid någon som fiser. Det är helt sjukt hur mycket som vi fiser egentligen. Det måste vara något i vattnet...
-
På lördagen vaknade jag klockan 5 för att åka på simtävling i Denver. Coaches Invite stod på programmet, vilket kan ses som ett litet för-state, med de flesta av delstatens snabbaste simmare. Skolan kom på en trettonde plats, vilket får ses som lite dåigt, på state bör vi vara topp-8, tycker jag. Vi nådde tre A-finalplatser, ett lag och två individuella. Jag var med i laget som kom sjua, skolans bästa placering. Lagkappen var över 4x50 medley, jag simmade fjärilen. Min split var bara hundradelar över 25s. Målet är under 24.5 under säsongens gång. För tre veckor sedan hade jag 26.4. Jag nådde en 17de plats på 100rygg, strax utanför B-finalen. Tiden var kval till statsmästerskapen i maj, då familjen är här, så då får ni komma och kolla! Simhallen var två år gammal och kanske en av de fräschaste som jag har sett. Skillnaden mellan simhallar i Colorado och Sverige är att i Colorado har de inga fula äventyrsbad som hemma. Det gillar jag med simhallarna här. De är byggda för atleter och sport och inte något jävla plask och lek!
-
Idag var jag i kyrkan på morgonen och sedan åkte jag iväg på en cykeltur och fick håret klippt, det var bra!
-
I övrigt är vädret väldigt varmt för årstiden och vi har satt igång sprinklerna för gräsmattan nu.
-

Kommentarer
Postat av: Marre

Har du sett Hungerspelen? =)http://www.youtube.com/watch?v=HryK0nqejHA&feature=relatedTrailern =D

2012-04-02 @ 16:07:20

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0