Walmart

Världens största detaljhandelskedja är amerikanska Walmart. En grej som är lite patetiskt är att besöka ett Wal-Martvaruhus skulle finnas med på min topp 5-lista över främsta grejorna jag ser fram emot att göra i USA om en sådan lista fanns, men nu finns det inte någon sådan lista och därför finns det inte med.

I alla fall sitter jag igår kväll (nej natt var det nog), och är inne på Walmarts hemsida och kikar på grejor som de säljer, sjukt beteende, jag vet, men kul. Sedan kan man kika på var deras varuhus ligger någonstans och jag tänkte att hoppas ett av varuhusen ligger nära mitt hus.

Så jag kollar och inser att det endast är typ 2000ft från huset till ett Supercenter och det måste väl vara ett varuhus, eller hur? 2000ft liksom, det är typ 600m, vilket är ett och ett halvt varv på en friidrottsbana utomhus och tre varv inomhus och det är ju inte jättelångt. Då kan man ju typ gå och handla när man vill och det ser ut som på kartan att det går att cykla, nice!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej Henrik, jag såg att du hade skrivit på min blogg att du ska bo i Fort Collins nästa år. Du har helt klart kommit till den bästa staden i USA, och om du har några frågor nu innan eller under året om det så kan du bara maila mig! Du är lykligt lottad som får bo där! :)

2011-06-21 @ 10:04:07
URL: http://sofiiahedstroom.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0