Tandläkarbesök

Sedan ett år tillbaka har jag haft en tandställning i min mun. Den har varit stor och gjort ont, inte skönt många gånger. Resultatet ser ut att bli bra i alla fall. Anledningen till varför jag var tvungen att ha tandställning var att jag har korsbett och överbett.

Igår var jag på besök hos min tandläkare. Jag sa redan i höstas att jag skulle iväg till USA under nästa läsår och undrade om tänderna skulle vara fixade tills dess. Han svarade kanske, vi får se.

Nu visade det sig att jag förmodligen ej kommer att hinna. Det som händer just nu är att de fyra tomrum som blivit efter att jag drog ut fyra tänder i fjol ska täppas igen, eller tvingas igen. Överkäken kommer med stor sannolikhet bli klar (enligt sköterskan, inte läkare, jag hoppas på sköterskans ord), men inte underkäken.

Då gav tandläkaren mig några alternativ; antingen kunde vi avsluta det hela innan jag åker = risken stor att tänderna hamnar fel, eller så kunde jag åka hem under året för att fixa det sista = nej, eller betala honom en resa till USA = nej, eller så sa han att jag skulle få med mig några grejor att fixa med själv under året för att sedan skypea med honom så han ser om jag gör rätt och sedan gå till en tandläkare och ta ut tandställningen (beskostas av mig) = det bästa, ja!

Snacka om modernt att skypea med sin tandläkare på andra sidan jorden, ballt!
Tandläkare...


Kommentarer
Postat av: Henrik L

Alternativ 2 låter som att han fiskade efter en gratis semesterresa till USA :)

2011-06-09 @ 19:43:23
Postat av: Henrik O

Jajamen, det tror jag med!

2011-06-09 @ 20:32:57
URL: http://henrikiusa.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0