"Pre-Departure Orientation"

Jag har nyss kommit hem från Stockholm och YFUs förberedelseläger, "Pre-Departure Orientation". Helgen har varit GRYMT kul, seriöst, helt galet kul!

Jag har träffat runt 70-80 andra studenter i samma situation som jag, kommer dock inte ihåg namnet på över hälften av dem, det blev lite för mycket för mig att hålla reda på.

Tidigare fick jag höra att en annan kille från YFU Sverige hade blivit placerad i samma område som jag, med område skulle jag gissa delstat. Killen träffade jag nu och han skulle även han till Colorado, dock ca 50min ifrån mig, så det var najs! Det är skönt att veta att det åtminstone finns en svensk utbytesstudent på nära håll.

I övrigt var det som jag trott, hektiskt schema. Vi gjorde saker hela tiden, roliga saker. Skrattade mycket och länge och jag fick träffa människor från Skåne upp till norra Norrland. Mycket kul!

Jag fick även de sista papprena jag behöver (får en handbok om USA senare nästa vecka + typ en packlista) innan jag åker.

Till sist vill jag bara säga att hittills är jag väldigt glad över att ha valt YFU som min utbytesorganisation, är inte det minsta missnöjd. Jag ser fram emot att få åka iväg med YFU till USA om två månader!

Kommentarer
Postat av: ELIN

det var riktigt härligt! :D YFU är superbra!

2011-06-19 @ 22:01:19
URL: http://elinstjern.blogg.se/
Postat av: Henrik

Det var helt underbart! :D

2011-06-20 @ 10:42:30
URL: http://henrikiusa.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0