När det blir jobbigt

Just nu känns allt tungt. Det låter inte bra. Att åka till USA är något jag har sett och ser fram emot under en lååång tid. Ju närmre allt kommer desto mer tungt känns det att tänka på allt. Jag börjar inse att jag ska släppa allt här i Uppsala och bara komma till något nytt. Det är ändå något jag ser fram emot.

Våren har varit jobbig på olika sätt, antagligen är jag stressad i och med utbytesåret då det är ett stort steg för mig att ta. Man blir väl mer känslig för saker då. Det började kännas bättre till jag såg alla studentbilder och insåg att jag kommer att ta studenten med en random 94-klass där jag, än så länge, inte känner någon och det om två år...
En annan sak är ju att jag inte vet hur det amerikanska livet jag kommer att leva under ett år ser ut. Jag vet inte hur familjen är (den verkar bra), hur skolan är (får jag några vänner?) eller hur allting ser ut?
MEN, jag vet att det jag gör är en upplevelse och en erfarenhet som jag kommer att bära med mig resten av mitt liv och något jag absolut verkligen vill vara med om!

Ett något negativt inlägg, men ibland orkar jag inte läsa alla bloggar där allt verkar vara frid och fröjd (vilket jag tvekar på om det är ibland...). Det känns i alla fall skönt för mig att skriva av mig lite.

Nu när skolan slutar ska jag se till att njuta av mitt långa sommarlov, för i augusti så är det Colorado som gäller!

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0