Dator <> inte dator

I fredags morse visste jag att jag skulle köpa en laptop att ta med mig till USA. Min nuvarande fyller hela fem år i jul och har inte lika fina finesser som de nya laptoparna har. Jag behövde helt enkelt en ny kände jag, men vänta tänke jag ju tills rean kommer...

Under lägret snackade jag med flera stycken om hur de skulle göra med datorn, många sa att de inte skulle ta med sig sin. Först tänkte jag "okej, det var ju...konstigt", men efter ett tag kände jag ju att det var helt rätt! Jag vill inte heller ta med mig någon dator!

Mina skäl till det är att min fritid blir minimal och den vill jag inte slösa på att hänga på Facebook och nörda mig framför typ Robot Unicorn Attack, nej den ska användas till att upptäcka nya saker, typ Walmart... Min skola börjar 7.30AM varje morgon och slutar 2.50PM varje eftermiddag. När jag är klar med skolan är det dags för idrotter, vilka vet jag inte än då de pågår under 1/3 av läsåret vardera. Jag kommer hem runt 6PM på kvällen och då är det dags för middag, vilken lär bli färdig kring en timme senare. Då har jag typ 3h på mig innan jag ska gå till sängs och de tre timmarna vill jag använda till att umgås med familjen och vänner eller till att plugga och göra mina läxor.

Sedan kommer helgerna. På helgerna är det familjen umgås och då ska man göra saker tillsammans och då jag inte tror att familjens intresse är att lana hela helgen tror jag inte att datorn är det bästa sättet att prata och umgås med varandra.

Därför kommer jag inte att kunna använda mig av datorn då heller, vilket känns det än mer ovärt att ta med mig datorn över Atlanten.

En ny mobil måste jag dock skaffa och på den kan jag ju, förhoppningsvis, använda mig av internet. Jag har en känsla av att min Sony Ericsson W610i Walkman är liiite för gammal för att få följa med till USA, men det får den ändå, den ny mobilen ska inhandlas på plats!

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0