Finals!

Hej kamrater, läsare, familj och vänner!
-
Nu sitter jag här i Colorado-mörkret och försöker plugga inför mina finals imorgon, tisdag och onsdag. Henrik pluggar, så är han too cool for school ;PpPppppPP typ så.
-
Igår efter träningen drog jag ut på en cykeltur. En cykeltur på 4,5h... När jag kom hem klockan sex var det mörkt och en kvinna stannade och frågade om jag ville ha skjuts, jag svarade nej och höll tyst om det när jag kom hem hehe. Jag hittade dock lite julklappar dock, vilket var på tiden!
-
Jag är en stor trafikfara när jag cyklar. Jag cyklar på trottoarer där man inte får cykla, jag har inga lysen, cyklar på bilvägen ibland, fotograferar under tiden jag cyklar och lyssnar alltid på radio. Hjälm använder jag dock, det är väldigt viktigt.
-
I fredags var det en tjej i en klass som jag har som frågade om jag ville hänga med henne och några andra och röka på lite under lovet och kanske baka några harsch-kakor. Jag tackade vänligt, men bestämt nej. Kalifornien och Colorado ska tydligen vara de två stora "grässtaterna". I Denver får man bära 1oz gräs helt lagligt.
-
Idag var jag och kollade på en is-show. En av min värdmammas elever var med. En stor fet amerikansk flagga hade dem. Jag har lite fotografier, men orkar inte ladda upp dem just nu.

Kommentarer
Postat av: Jessica, storpudel & aussie

Men ni har ju typ aldrig lov jämfört med oss! Vi hade vår sista dag i torsdags!

2011-12-19 @ 04:32:00
URL: http://storpudeln.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0