En vanlig tisdag.

Idag är det tisdag och jag är ledig. Jag har dessvärre ej heller uppdaterat den här bloggen på ett par veckor, men just nu finns inte mycket att skriva om, inte så mycket om det kommande utbytesåret. MEN, det kommer, det är jag säker på!

Skype!

Idag har jag fixat ett Skype-konto! Till er som inte kan sluta prata med mig kan jag berätta att kontot jag använder heter henrik.ocklind1, så nu är det bara att sätta igång och snacka hehe.

Kan för övrigt berätta att jag satt i säkert ett par timmar och pratade med Julia, Felicia och Emil idag, det var riktigt roligt! Kommer nog användas en del under nästa skolår kan jag tänka mig.


Emil, Felicia och Julia.

Till sist, inte för att verka vara en liten-flicka-sjunger-asjobbig-låt-stalker, ville jag bara dela med mig av en riktigt underhållande film:


Ännu en ... bra låt

För det första; Rebecca Black täcker min profilbild - INTE OKEJ!

För det andra; hur kan barnen få köra bilen?

I alla fall har jag hittat en minst lika "bra" låt:
Fattar inte varför hon säger att "Hannah Montana is wearing my jeans", som om hon skulle komma hem till den där tjejen och ta dem ifrån henne? Lol.

Yesterday was Thursday, today is Friday, tomorrow comes Saturday and Sunday comes afterwards

Skolveckan avslutas med, som oftast, en fredag. Något även skolåret gör i år, nu är det bara 9 veckor kvar av skolan!! :D

Men, vad är en fredag utan Rebecca Black?


Hellre sitta och kissa än att stå och missa

Film är något jag tittar på ofta. Jag har, enligt mig själv, den bästa filmsmaken. Filmsmaken är typ high school/parodi-filmer av usel kvalité. Som t.ex:

10 Things I Hate About You
17 Again
A Walk to Remember
American Pie 1-7
American Teen
Assassination of A High School President
Clueless
Easy A
Election
Ferris Bueller's Day Off
Fired Up
Foreign Exchange
I Love You Beth Cooper
John Tucker Must Die
Juno
Kids In America
National Lampoon's Pucked
National Lampoon's Barely Legal
Not Another Teen Movie (hehe den är bäst :))
Porkys
Senior Skip Day
She's All That
Superbad
The Breakfast Club
The Girl Next Door (bäst)
The New Guy

Är det konstigt att ha alla de här filmerna på datorn..?

Taggad!

För två månader sedan gick JSM.
Om två månader slutar jag skolan.

För fyra månader sedan var det nyår.
Om fyra månader åker jag till USA.

Tiden går så fort nu och snart är det sommar!

Ny dag

Idag var det en ny dag. Det har varit lite svårt att koppla bort tankarna från familjen jag tackade nej till i Colorado, men det blir bättre.

För övrigt kan jag bara fastställa att forumet på utbytesstudent.se är väldigt användbart, undrar hur det var innan det fanns? Jag menar, allt man kan tänkas vilja fråga om finns ju där, om inte så är det bara att man öppnar en tråd och får massa respons på det, som sagt väldigt bra och användbart.

Till sist skulle jag bara vilja säga att den här bloggdesignen är väldigt ... ful. Jag fattar inte hur alla andra kan ha så snygga? Kan alla utom jag hur man ändrar, verkar ju ganska så komplicerat..?

/Henrik

Tacka nej

Nu gjorde jag det. Ringde min utbytesorganisation, YFU, och tackade nej. Det kändes tungt, det var svårt att sova igår. Jag känner mig lite taskig som sa nej till en person som har öppnat upp för en helt random person under helt år och sedan säger personen nej.

Jag hoppas att någon annan utbytesstudent känner att det passar honom/henne bättre än vad det gjorde för mig.

Man måste kanske på något sätt se det från sitt eget perspektiv; det är ska ju bli mitt bästa år i livet, känns det inte bra är det väl bättre att tacka nej till ett förslag på familj (något jag hade möjligheten till nu, är nog inte så i vanliga fall).

Så, nu får jag tå mitt kast och vänta på nästa familj som kan tänkas villja ta emot mig.

/Henrik

Placering!

Idag fick jag placering i en familj i Colorado, i USAs mitt. Familjen består av en singel-man som är homosexuell som inte har några barn. Hans brev kändes bra när jag läste, men våra intressen klaffar inte helt och jag känner mig inte riktigt tillfreds av att inte ha några värdsyskon eller en till vuxen som man kan luta sig emot när det känns tungt. Jag får se imorgon hur jag svarar på frågan om jag vill bo i familjen eller ej.
Colorado (röd färg), på USAs karta.
Colorado (röd färg) på USAs karta.

I övrigt var dagen en seg måndag. Träningen var lagom jobbig.

/Henrik

Vem är jag?

Jag är Henrik. I höst kommer att jag att spendera ett helt läsår i USA. Var vet jag inte riktigt än, har fått ett förslag som ni kan läsa i nästa inlägg. I bloggen kommer jag att skriva om händelser innan, under och strax efter mitt utbytesår. Frågor kan skickas via mail eller skrivas i kommentarsfältet.

Ny blogg!

Jaha då var man här igen, tre år efter sin första bloggs skapelse. Förhoppningen med den här bloggen är att den inte ska möta samma öde som den förra...

Trevlig läsning!

RSS 2.0