Och då var det söndag...

Alright, en ny, riktig, uppdatering av mitt liv här på andra sidan Atlanten.
-
Vi börjar från förra helgen. På lördagen firade vi min värdmormor på hennes födelsedag. Det var även St. Patrick's Day och det firades här i Fort Collins. Inte för att det bor många med irländsk härkomst här, men det är alltid en ursäkt för fest.
-
Vi hade som tidigare nämnt en simtävling i tisdags mot Horizon High School. Utklassning, milt sagt. Jag vann fjärilen och var med och vann de lagkapper som jag var med i, vilket var väldigt kul! Fick även se att jag simmar fjärilssträckan i nästa helgs tävling nere i Denver, då alla 5A-skolor (den största storleken en skola kan vara i Colorado) i Colorado möts. Målet är nog en placering top-8, dvs. final. Spännande!
-
Jag fick en fet utskällning förra veckan på träningen av min tränare. Tyvärr la han orden fel i munnen och sa "jag vill att jag lyssnar på dig", vilket gjorde att han började le. Då log jag med. Trots att han nästan skrek att jag var tvungen att vara tyst när han pratade. Jag fortsatte le, låtsades att inte förstå, utan stod där med leende och spelade utlänningskortet. Jag menar, en tysk hade väl nästan kännts sig som hemma? Nu tog jag i lite. Min tränare var inte så jättesur, utan bad mig mest att hålla käften när han pratar så att jag inte alltid behöver fråga två gånger. Ganska logiskt.
-
Nu kanske ni tror att min simtränare  är en stor, bredaxlad man med militärfrisyr som inte kan le. Han kan le och han har lika stora vikar som jag. Också är han en ganska smal kemilärare.
-
I torsdags efter morgonträningen åkte vi upp till Montana för att kolla på ett universitet och inget annat om ni trodde det. Tio timmar upp och tio timmar ner. Vi kom hem igårkväll. Vi åkte igenom Wyoming. Det är den minst befolkade delstaten i USA och en av de 10 största till ytan. Det bor bara en halv miljon invånare i hela delstaten som täcker en yta lika stor som över halva Sverige. Det är liksom minder befolkat än Norrland och det säger väl en hel del? Hur som helst var delstaten helt fantastisk! Vi åkte på motorvägar från var vi kunde se ut över flera mil - utan att se en ENDA bil!
-
Vad mer har hänt? Vi hade en team dinner i måndags. En kille frågade om svenskar var metrosexuella. Jag var som ett frågetecken, vad är det? Tydligen var det när man tycker om att klä sig fint eller något, typ insatt i det. Jag svarde "ja, typ", är det sant?
-
Imorgon har vi yoga innan skolan med simlaget. Det är ganska ansträngande faktiskt.

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0