En liten uppdatering

Hej kamrater! Här kommer en lite uppdatering av läget.
-
I lördags åkte vi upp till Estes Park för att simma en simtävling. Det var en sprinttävling där alla simmare simmar 50 av varje simsätt och sedan en 100+ing medley. De tolv bäta fick en t-shirt. Sju skolor var med. De två första grenarna vann jag, sedan kom jag överraskande fyra på bröstsimmet, halkade ner till 14de man på frisimmet och sedan en andra plats på medleyn. Totalt vann jag hela tävlingen, vilket var kul!! Bröstsimmet och medleyn var nog pers omräknat till meter.
-
Atmosfären kring simtävlingarna är HELT annorunda från hemma. Alla är så glada och hejar. Det är liv hela tiden och man hejar på folk även om man inte känner dem så bra. När man går upp och hämtar pris får man verkligen höra applåder och inte tre stycken nere i hörnet som klappar. Jag gillar simtävlingarna här verkligen.
-
Nu har jag Spring Break och ingen skola, skönt! Imorgon åker vi upp till bergen för lite skidåkning, men först har vi en till morgonträning.
-
Ajuste, fick höra imorse på träningen att jag ska simma Coaches Invite i slutet av mars. Det var kul!
-
Nu är det riktigt vårväder ute. Idag ska det bli över 70 grader i Fort Collins, dvs. över 20 celsiusgrader. Förra veckan var det ett ställe i södra Colorado som hade 77 grader, i Tampa, Florida var det 78...
-
Här kommer några bilder från förra gången i var uppe och åkte skidor, något kallare dock.
-

Bergen

Lite mer av bergen

Blåsigt var det också

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0