YES OH MY GOSH

Åkte till Martin igår och spenderade natten där. Det var väldigt kul.
-
Jag mötte upp honom utanför H&M i Denver på 16th st mall, Denvers stora shoppinggata. På gatan kör gratisbussar så att man slipper gå, win!
-
H&M i Denver är statens första och öppnade för ett par månader sedan. Knökfullt är ett ord som man skulle kunna beskriva situationen därinne med. Affärens två plan var väldigt trånga och jag stod och väntade i säkert i 15 minuter bara för att få prova byxor. Kassorna hade även de långa köer. Människorna som handlar på H&M skiljer sig från många andra här i Colorado. De har stil och går inte runt i sunkiga mjukisbyxor och en t-shirt med reklam på. Jag hittade två tjocktröjor och ett par blå jeans, tillsammans gick det på strax över $50, helt okej.
-
Sedan gick vi runt lite i staden och kollade på alla höga hus. Efter det ringde vi hans värdmamma som kom och hämtade upp oss. Sedan spelade vi lite pingis och käkade middag.
-
Efter maten så åkte jag, Martin och hans värdsyster till en av hennes kompisars hus och spenderade kvällen där. Han bodde själv i en villa , ganska coolt. Det var väl runt 10 personer i huset och vi satt där och pratade.
-
Somnade gjorde jag väl kanske runt fyra på morgonen och vaknade runt 10-11.
-
Det var en väldigt rolig helg!
-
Hello Denver!
På bussen
Skämmer ut oss på H&M...
Martin utanför H&M
Coola moln utanför mitt fönster för några dagar sedan
Så här gör man en ölburk, det lärde jag mig på öltouren vi var på här i staden

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0