"Du är välkommen hit till vår lilla stad"

Vi hängde inte med Signe igår, då hon var på middag med sin värdfamilj i Loveland och kom hem sent på kvällen. Dock hade vi kul ändå. Vi gick till en restaurang/bar/pub i Old Town som har sitt egna bryggeri, ganska coolt. Jag drack deras egna root beer (som är en alkoholfri dryck). Den hade en vidrig smak. Inte alls söt som en alkoholfri dryck ska vara.

Idag var jag och simmade. Efteråt kom min värdmormor och hämtade upp mig och hon bjöd mig på lunch och sedan köpte jag nya sandaler. Till lunch åt jag en "sydstats-inspirerad bönsoppa". Den var god, men magen mådde inte så bra efteråt, ajaj.

Så nu ligger jag här på sängen och ska gå och lägga mig och sitter och lyssnar på Eldkvarn (varifrån inläggets rubrik kommer från).

Det händer varje dag att jag tänker "det där ska jag blogga om", men jag glömmer det alltid. Det händer grejer hela tiden. Idag kommer jag dock ihåg en sak son jag tänkte på. På träningen idag sa en kille att han skulle sakna mig på träningarna när jag åker till Hawaii. Jag blev lite överraskad, det är ju bara en vecka... Glad blev jag dock är jag fick höra det. Samma kille berättade också att han hade pratat med en kompis om mig (båda är seniors på en annan skola) och hon visste vem jag var. Hur sjukt är inte det? Vad har jag gjort liksom?

Här är en bild på mina nya sandaler:


Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0