Åh släpp in mig i ditt paradis åh åh...

Dags för en liten uppdatering? Jajamen!
-
Jag har hunnit ed två simtävlingar sedan sist, ett dual-meet mot Fairview HS där vi vann och en inbjudningstävling nere i Denver där skolan vann den totala poängställningen.
-
I fredags var vi lediga och åkte ner till Denver och swim-labs, evighetspooler där fyra instruktörer spelade in simningen och sa vad man skulle förbättra. Väldigt coolt och givande!
-
Sedan sov vi på hotell och sedan dags för simtävling dagen efter.
-
Jag har hunnit med att fixa prom-date också. Eller jag har inte frågat ännu, det gör jag på torsdag, men vi käkade lunch förra veckan och då kom vi överens om att vi skulle gå tillsammans. Charmigt? Nej, kanske inte, men jag har en mer formell inbjudan som jag gör som sagt på torsdag. Nu kanske ni tror att jag frågade om hon ville gå till prom i förbifarten (kan man säga så?), men så var det inte. Jag frågade om hon skulle gå och då sa hon att det skulle hon om hon hade en date. Hon frågade samma fråga tillbaka och jag sa detsamma. Hon sa då att ingen av oss har en date kan vi ju gå tillsammans. Ja, typ.
-
Vad mer? Inte så mycket, tror jag. Vi har en simtävling på torsdag mot alla andra high schools i Fort Collins, tillsammans är vi fyra. Det är den viktigaste tävling så här långt in på säsongen. VI har att försvara flera års vinnande nämligen.
-
Jag har inte mycket positivt att säga om Aftonbladet. Jag klarar inte av att läsa den tidningen. Jag kommenterade nyligen en artikel (den första om jag har någonsin kommenterat) om en skola jag gått på som jag tyckte var missvisande. Det som jag stör mig mest på är många av de andra kommentarerna från folk som inte själva vet vad de handlar om utan bara vräker ur sig falskheter. Jag antar att det är det som gör att skvallertidningar kan gå runt, falskheter.
-
Det var nog det viktigaste. Eller sedan har jag en låt som handlar lite om hur en lektion var för ett tag sedan mot en tjejkompis. Inkorrekt att ladda upp videon på bloggen? Ja, kanske, men det säger väl inte för mycket? Den andra låten är låten där rubriken kommer ifrån, Ratata med Paradis.
-

Kommentarer
Postat av: pappa

Imponerad att du har hittat den gamla gruppen "ratata". Men du får nog hitta en annan musiksmak till din "date".

Puss & Kram

Pappa

2012-04-19 @ 21:20:03

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0