Nytt inlägg

Okej, det har blivit lite mindre bloggande den senaste månaden, men det finns liksom inte tid för det.
-
Hur som helst är jag ledig just nu. Onsdag till söndag. Thanksgiving står på schemat imorgon, vilket innebär mat, mat och ännu mer mat. Gott!
-
Jag hade en presentation i skolan igår om Sverige. Den var ganska yckad tyckte jag. Ahlgrens bilar var något (mycket) populärare än Djungelvrål. Att vi äter hästkött på mackan var äckligare än blodpudding tyckte dem... En tjej frågade om vi hade iPods i Sverige. Nej? Lol. En annan frågade om folk tar droger och om det är lagligt i Sverige, "nej... men om vi pratar alkohol ja..." Presentationen skulle pågå i 90 minuter, vilket jag tror ingen kunde hålla, så i slutet visade jag lite svensk musik på YouTube. De ville höra svensk rap, Petter? Kanske inte den hårda rappen som är mer vanlig här. Swedish House Mafia gick bra däremot, även om de inte visste vad det var, "spelar de house-musik eller?" Öö, nej?
-
Igår for vi till Denvers flygplats och hämtade upp min värdbror som kom hem från sin skola. På vägen hem åt vi på Famous Dave's, barbeque, gott! Kan ha varit det sötaste och godaste brödet (tilltugg) jag har ätit här.
-
Idag ska vi till Denver igen och hämta upp någon grej som min värdmor har köpt. Kanske blir det även ett snabbt besök på statens första H&M som öppnade för ett par veckor sedan?
-
På fredag är det "Black Friday", då alla affärer har stora reor och starten på julrean. Lite annorlunda från Sverige, då rean är efter jul...

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0