"Slut-musikal"

Jag har fått en känsla av att det skulle vara väldigt skönt att bo uppe i Klippiga bergen och sitta och lyssna på John Denver och titta ut över bergstopparna. Eller, nej förresten, vad ensamt det skulle bli efter ett tag.
-
Mina värdföräldrar hade bokat biljetter för att vi skulle gå på musikal igår. Det var nog den bästa musikalen som jag någonsin har gått på.
-
Teatern vi såg var "The Rocky Horror Show." Det måste ha varit en vuxenversion av pjäsen. När vi kom in i salongen kom det fram en tjej som senare visade sig vara en av skådespelarna/sångarna. Hon såg rent ut sagt ut som en prostituerad. Hon frågade om vi hade sett musikalen tidigare och jag svarde nej. Då kom hon upp bakom mig och målade ett "V" i pannan på mig med rött läppstift (om jag ändå skulle få det i ansiktet kunde hon väl pussa mig på kinden, lite coolare liksom). V:et stod för "virgin", då jag var ny. Efter ett tag känner jag att en annan kvinnlig skådespelare (med likadan klädsel som den tidigare kvinna) står och masserar mina axlar, hallå? Sedan fick jag ett kit som innehöll toapapper, spelkort, tidningspapper, en tuta och en bjällra.
-
Sedan började pjäsen. Ett välklätt par kom in och helt plötsligt ropar några i publiken "asshole" åt mannen och "slut" åt kvinnan. När de ställde frågor till sig själva senare i pjäsen som t.ex. "varför blev det så här?" fick de svaret "för att du är en slut" från vissa i publiken. Man tillät liksom publiken att delta. Varje gång de sa "Dr. Scott" skulle man slänga upp toapapper i luften till exempel. Varför ja tror att det var en vuxenpjäs var för att de hade liksom "låtsassex" på scenen med varandra, så jäkla skumt, väldigt grova scener där alltså.
-
Det var dock den roligaste pjäsen som jag har sett haha!
-
Mina nya tofflor, och JA det är mansskor...

Kommentarer
Postat av: Cicki

ge mig sana tofflor i valkommenhempresent, will you?

2011-11-22 @ 23:19:51
URL: http://bolvantvatusenelvatolv.blogg.se/
Postat av: Henrik Ocklind

@Cicki; fixar det!

2011-11-23 @ 00:08:01
URL: http://henrikiusa.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0