Tankar som flyger och far

De två sista nätterna har jag haft svårt att sova. Inte på ett jobbigt sätt som när man ska morgonträna och är rädd för att man ska försova sig. Nu har det varit på ett sätt där jag bara har funderat.

Jag har länge tänkt att jag inte har några förhoppningar, vilket jag inte har haft skulle jag säga. Dock ökar förväntningarna mer och mer ju fler mail man får från värdfamiljen. När de säger att de går till kyrkan tänker jag mig det här:

Vilket det kanske inte är i verkligheten...

När jag även får reda på att jag ska bo i ett eget rum får jag tankar om att hela huset skule kunna ha byggts av "Extreme Home Makeover" och att huset är stort som ett slott...

På skolan finns andra förhoppningar. Är skolan som i en tonårskomedi? Visar tjejerna brösten på fester? (ironi...) Sitter töntarna för sig och cheerleaderna för sig? Apropå cheerleaders; går alla runt så här i skolan?

Antagligen inte...

Rocky Mountains går rakt igenom Colorado. Berg = höga branter = snö = skidåkning, åker man mycket skidor där jag bor? Ser naturen verkligen ut så som google visar den, typ såhär?

Aspen, Colorado (enligt Google)...

Sedan finns alla småsaker som t.ex. ligger trottoarerna såhär:

Eller att alla plastmuggar ser ut så här och är ett måste på en fest:

 

 

Det känns som att film och tv påverkar mig...


Kommentarer
Postat av: Erika

Hej, jag såg det där du skrev om fester och cheerleaders. Jag var i USA 10-11 och nej dom går inte runt så varje dag i skolan, bara innan football gamen och det finns typ inga amerikanska high school fester som i filmerna utan det är först i college det är så! :) Hoppas du får ett underbart år!

2011-08-11 @ 15:05:41

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0