Skaffar vänner i Colorado

Nu har jag officiellt jullov, förjävla härligt!
-
De senaste dagarna har jag tänkt på hur skönt det vore med lite svensk jul, lite hemlängtan alltså. När vi åkte hem idag från skolan och lyssnade på lite musik, tänkte jag ändå "fyfan vad jag har det bra ändå här i Colorado, min värdfamilj är superbra, skolan ligger relativt nära och Fort Collins är en lagom stor stad. Att Klippiga bergen ligger precis till vänster om oss gör ju inte saken sämre..." Jag vill inte hem.
-
Igår åkte jag och en kompis och käkade lunch och pluggade inför botanikprovet idag. Jag fick uppleva lite amerikansk kultur, Hooters.
-
Jag i mitten med mina nyfunna vänner på sidorna
-
För er som inte vet vad Hooters är så är det en bar/restaurang som attraherar män. Servitörerna har minimala kläder och ofta stora bröst som de visar stora delar av. Maten är bara friterad och ganska dyr (6-7 dollar för friterad kyckling). Dock tjänar de mycket i dricks, som de sedan köper bröstinplantat för och sedan får ännu mer dricks och kan köpa en ännu större hylla, logiskt va? Det är typ sant, men ändå en fördom.
-
Sedan åkte vi hem till min kompis hus och pluggade och funderade på om vi skulle skicka bilderna till vår lärare, vi gjorde det inte då vi inte hittade någon sladd till kameran, annars hade vi gjort det lätt...
-
Idag firade vi jullovet med McDonalds, billigt, men mår dåligt efteråt.
-
Imorgon är det fest i huset för att fira jullovets ankomst! Kul kul!
-
En bild från cykelturen i lördags

Den lilla flaggan var upphängd under konståkningsföreställingen vi var på den gångna helgen...

Snoppskåpet i simhallen

Kommentarer

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0