Farväl Veronica

Fixat med sista vaccinationssprutan och växlat till mig lite dollar idag!

Nu börjar omställningen. Alla som bor i Sverige på Facebook gömmer jag på news feed. Hemlängtan jag kommer att få kommer att bli så stor så därför gömmer jag dem, men självklart har jag kvar alla som vänner på Facebook.

Veronica Maggios musik spelas snart inte i mina högtalare. Hur bra det nya albumet än är påminner det mig av hur sjukt skön den här sommaren har varit och alla cykelturer jag har gjort på åkrarna mellan hemmet och stan klockan 4 på morgonen, efter att ha spenderat kvällarna med vänner. Hur många glada tankar och förhoppningar jag under cykelturerna har haft, men jag ändå tvivlat på och som jag nu har insett är borta. Det är inte kul, därför följer inte Veronica Maggio med mig till USA, inte Den svenska björnstammen heller, kanske, vet inte än.

Om fem dagar börjar en ny del av mitt liv. Trots att det ligger så pass nära nu kan jag inte bygga upp en bild av det. Hur många bloggar jag än har läst under flera år kan jag inte förstå att det här händer mig nu. Vissa är det så lätt att säga hej då till, men hos några få går det inte. Det känns som att jag kommer att gå och tänka på dem hela året och gråta mig till sömn varje natt och bara önska att de var i närheten. Ett riktigt wuä på det. En stor rädsla hänger också över det hela. Den kom idag, på morgonen. Simningen, som är och har varit en stor del av mitt liv, vad händer med den under året jag är borta? Jag fortsätter såklart att simma i USA, men här hemma under tiden jag är borta, vad händer här? Vad kommer jag tillbaka till och är det nu man ska se tillbaka på alla grymt roliga tävlingar jag har upplevt och inse att det aldrig kommer tillbaka för att jag är tvungen att inse att jag är vuxen och att det inte går att flamsa och tramsa fram skratt. Är det hela ett avslut på barndomen och en start på vuxenlivet?

Det oroar mig ingenting att jag går runt och tänker på det här, det gör jag bara för att jag knappt har pratat med någon idag. Bara åkt runt på cykeln och gått in i affärer. Det ger tid att tänka på saker.

Det blev mycket känslor nu. Det är för att Satan i gatan spelas i bakgrunden, allt är så känslosamt på det albumet.
Imorgon blir det hektiskt, men det ska ätas middag på Tzatsiki med simgruppen, det ska bli väldigt kul!Kommentarer
Postat av: Sofia

Jag känner igen mig SÅ mycket i dina tankar, och det är bra att vara rädd, men låt det inte stoppa dig! Jag var jätterädd för att få hemlängtan, men hade det inte en gång under året. Jag kastade mig bara in i familjen, umgicks jättemycket med de och var jätteöppen, och då blev jag som en i familjen efter en vecka. Så våga, och du blir inte besviken! :)

2011-08-03 @ 22:03:09
URL: http://sofiiahedstroom.blogg.se/
Postat av: Henrik

Tack för svaret! Jo, det blir väl så. När jag väl är där tror jag att det kommer att bli jättebra! :D

2011-08-04 @ 10:12:00
URL: http://henrikiusa.blogg.se/
Postat av: Julia

Henrik det är SJUKT, du åker om 4 dagar! :D

2011-08-04 @ 16:24:49
URL: http://juliajordeby.blogg.se/
Postat av: Tove

Lät ändå som en smart idé att gömma personer på facebook... eller kändes lite blandat, men som du säger, kan nog vara smart om hemlängtan blir för stor. hur gör man det egentligen?

2011-08-08 @ 23:24:04
URL: http://toveastroms.blogg.se/

Här kan du kommentera inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (jag lovar att inte berätta den)

Din bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0